Ook Robbedoes heeft nu zijn eigen pretpark

Ook Robbedoes heeft nu zijn eigen pretpark 9

Het logo van het nieuwe pretpark in Zuid-Frankrijk.


Robbedoes, de stripheld die Spirou heet in het Frans, heeft sinds deze zomer zijn eigen pretpark. En hij niet alleen. Ook Lucky Luke en Guust Flater hebben er onderdak gevonden. Het pretpark ging 1 juni 2018 open en is te vinden in de buurt van Monteux in het zuiden van Frankrijk.

In totaal zijn er zeven attracties in het park te vinden. Het park biedt werk aan vijftig mensen, maar het idee is dat dat in de toekomst groeit naar 200. Het aantal werknemers geeft ook direct een idee van de omvang van het park. Het is vooral een park met achtbanen, zoals blijkt uit de persmap. Inmiddels zijn de eerste bezoekers er geweest en die hebben hun ervaringen in video gevangen. Hier onder hun impressies.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.