Friends Experience krijgt definitieve plek in New York

Friends Experience krijgt definitieve plek in New York 9
Vorig jaar waren we zelf in de tijdelijke Friends Experience in New York. Foto: Elkedagvakantie

Friends, de succes-serie die nu o.a. nog te zien is op Netflix, krijgt een definitieve plek in New York. Het succes van de tijdelijke pop-up-store van vorig jaar heeft daar toe geleid. De Friends Experience is vanaf deze maand te bezoeken op 130 East 23rd Street in New York.

De organisatie maakt zelf reclame voor de nieuwe toeristische attractie met mailtjes met teksten als: ,,Heb je ooit in het appartement van Monica en Rachel willen zitten? Doen alsof je gaat trouwen in de Wedding Chapel in Vegas? (Hallo, meneer Rachel!)”.

En: ,,We openen in 2021 een nog grotere FRIENDS ™ Experience in New York City. Voor een select aantal fans, dat ben jij, geven we vroege toegang tot de ervaring in een Limited Preview Run van 20 november – 3 januari.

We hebben twee verdiepingen met decoraties, waaronder het appartement van Monica en Rachel, tientallen nieuwe fotomomenten, en je kunt zelfs Ugly Naked Guy porren (6 voet uit elkaar natuurlijk). Dit geheim is bijna net zo sappig als Monica en Chandler die “de was” doen.”

Plus: ,,Vergeet niet om ons te volgen op Instagram @FriendsTheExperience, waar je kunt zien hoe we The FRIENDS ™ Experience niet alleen schoon houden, maar ook Monica Clean.”

Nieuwsoverzicht – in het kort

Weekendradio – Hit100.nl

+2

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.